RESTAURANT SAN TIAGO

RESTAURANT SAN TIAGO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 588 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant San Tiago. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 22:30 Op de afgesproken tijd geleverd, eten was heerlijk lekker.
26 jun 2022 om 10:06 Goed eten en netjes op tijd
25 jun 2022 om 19:10 Heerlijk gegeten vooral de spareribs waren erg lekker en zo mals dat het vlees van het bot viel. Bezorging was erg snel en netjes
24 jun 2022 om 19:53 Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was weer erg lekker.
20 jun 2022 om 5:55 Werd een half uur later bezorgd dan er aangegeven werd dus na 2 uur hadden we ons eten
19 jun 2022 om 22:09 Eten was goed. Echter bezorging ervan twee en half uur na besteldatum. Een uur na aangegeven bezorgtijd. En telefonisch gewoon niet bereikbaar.
19 jun 2022 om 20:14 Ruim 2 uur moeten wachten op ons eten. Inschatting bij bestellen 25-50 minuten, uiterlijk 19:35 had het er moeten zijn. Geen belletje of mailtje van het restaurant dat het “wat” later zou zijn.
18 jun 2022 om 23:34 De spareribs waren deze keer erg droog. Normaal veel malser en sappiger.
18 jun 2022 om 23:22 Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was heerlijk Hier gaan wij vaker bestellen
15 jun 2022 om 21:32 Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Spareribs waren vrij droog en somige zelfs helemaal zonder marinade. Ook hadden we 1 portie met friet en 1 portie met aardappels besteld maar kregen we 1 grote zak friet. Erg jammer normaal altijd zeer tevreden.
29 mei 2022 om 20:24 Het duurder bijna 2 uur voordat ik mijn bestelling binnen had
29 mei 2022 om 20:19 Eten was 25 min te laat. Het eten was prima.